BOOK YOUR WELLNESS HOLISTIC RETREAT

HEART RETREAT - EXPLORE YOUR HEART AWAY FROM HOME
Tess Keijzer

From 16/11/2022 to 20/11/2022

A female leadership retreat.

“Explore your heart away from home, discover its intelligence and what you truly want to create in your life and business to thrive from your highest potential"

Het Heart Retreat is een exclusief leiderschap retreat, voor vrouwelijke leiders, CEO’s, directeuren, managers en ondernemers. Het is een magische plek om je terug te trekken uit je alledaagse leven en werk, om intensief en waardevol te reflecteren op jouw leiderschap.

We focussen tijdens het retreat op de thema’s heart, trust, purpose en action. Het retreat is een sweet mix van wetenschap, ervaringsoefeningen, energie en lichaamswerk, meditatie, (zelf)reflectie en ceremonies.

Tijdens het retreat leer je over wat moedig leiderschap voor jou betekent, je leert verbinden met de oneindige intelligentie van je hart, het (her)vinden en ervaren van grenzeloos vertrouwen in jezelf. Je (her)ontdekt jouw purpose en leert hoe je die groots en krachtig neer te kunnen zetten in deze wereld, jouw organisatie, jouw business of jouw team.

In dit retreat krijg je antwoorden over hoe je daadwerkelijk kan leven en leiden vanuit jouw hart, en hoogste potentieel.

***in Dutch***  Your Name*

  Your Email*

  Your telephone number*

  For how many people you would like to reserve?

  Would you like to add any comments?


  Important information about our promotional information: click here.

  Menu